Opening nieuwe praktijkruimte Praktijk Wonderrijk

Nog even in mijn eentje nagenieten van een hele mooie opening van het ZoMa Holistisch Centrum en mijn nieuwe praktijkruimte. Het voelt zo bijzonder! Het was heel druk. Heel veel leuke reacties gehad van mensen! Joep is erg in trek bij de kinderen. Net als de slaap lekker training voor onrustige slapers, dromers, monster-zoekers😴 Mijn zelf ontworpen methode ‘Denkvrienden’ is ook prachtig geworden, mede dankzij mijn schoonzus en office-manager Sjoukje Eijbersen. Deze  methode ‘Denkvrienden’ gaat over het jongetje Remi. Remi speelt graag samen, maar soms wil hij ook echt even rust. Gewoon een alleen-moment. Hij werkt dan samen met zijn denkvriendjes (=denksysteem van de mens). Dit houdt Remi vrolijk en rustig, maar werkt hij te weinig samen met zijn denkvriendjes, dan gedragen ze zich letterlijk als kinderen die te weinig aandacht krijgen. Remi krijgt dan last van angsten, verdriet, boosheid, niet thuis voelen, enzovoorts. Deze methode is de kinderversie van de karakterstructuren maar volwassenen krijgen door deze versie vast ook een nog beter beeld. Ik ben zo trots op wat ik doe😊 Bedankt iedereen die mij heeft geholpen en bij mij in de praktijk op bezoek is geweest. 😊

Hieronder een impressie van mijn nieuwe ruimte:

    

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *