Aanbod voor kinderen

Ik ben Therapeut, Coach en leerkracht. Daarnaast ben ik zelf ook moeder van drie mooie kinderen.

Kinderen voelen zich altijd snel thuis bij mij. Ze komen tot rust en daardoor kan ik hen goed coachen en behandelen. Als kinderen bij mij zijn geweest voelen ze zich sterker en zekerder over zichzelf. Dit is mijn belangrijkste doel. Ik ben er niet om mensen de les te lezen, maar om mensen iets in te laten zien over zichzelf. Een ander valt niet zomaar te veranderen. Je kunt jezelf wel weerbaar maken door dichter bij jezelf te blijven. Ik leer dit aan kinderen zodat ze weten dat er sprake is van wisselwerking. Daarnaast is het belangrijk dat kinderen weten dat volwassenen zich ook niet altijd happy voelen. Maar dit betekent niet dat je hier jouw ding van moet maken. Het is iets van de ander.

Toch nemen kinderen veel mee van anderen. De ontwikkeling van het menselijk denksysteem kan hierdoor in disbalans raken. Dit wordt ontwikkeld bij kinderen vanaf conceptie t/m 5 jaar.


Coaching aan kinderen

Loopt u al een tijdje te twijfelen… Gaat het echt wel goed met mijn kind… Zit hem/ haar toch niet iets dwars? Maar u kunt er niet de vinger op leggen? Dit is heel normaal. U bent immers zeer nauw betrokken met/ bij uw kind. Herkent u dit? Kom dan eens vrijblijvend langs met uw kind en ik kijk objectief met u mee of er echt iets is en waar het hem in zit. Door middel van mijn Heldervoelendheid, weet ik vaak goed te achterhalen wat er in het koppie omgaat. Via mijn Helderziende en helderwetende gaven weet ik extra goed wat ik voor uw kind en u kan doen. Dus bel: 06-36049963 voor een afspraak bij Sonnedach 1 te Westervoort. Of bel voor telefonisch consult: 0909-0804

Specialisaties voor kinderen:

  • Slaaptraining
  • Denk en voeltraining
  • Sprookjestraining
  • Handlezen
  • Vorige levens
  • Medicijnwiel

Thema Engelen voor kinderen

Is uw kind sterk Hoogsensitief en gunt u uw kind meer ontwikkeling op dit vlak? Dan is deze engelen workshop echt iets voor hem of haar. Behalve goed leren aarden zal uw kind ook leren om zich veilig te voelen als Hoogsensitief persoon. Kom als ouder rustig meedoen dan kunt u zelf en samen met uw kind komen ervaren.

Wanneer: Om de zaterdag van 10.00-12.00 voor het kind

Contact: 06-36049963. info@praktijk-wonderrijk.nl

Programma:

10.00-11.00: Clearing/ Healing/ Energetische koorden van en naar personen los snijden.

11.00- 11.15: Pauze

11.15 – 12.00: Engelenvleugels activeren en leren gebruiken.

12.00 – 12.30: Reading met engelen voor de ouders en/ of een sierraad of voorwerp instralen met engelenenergie.


Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Inschrijven gebeurt via het formulier op de website. Of bel even op nummer 0636049963

Heeft u nog vragen?

Belt u gerust voor vragen en / of opmerkingen. U mag ook altijd een mail sturen. Klik hier voor de contactgegevens. Voor persoonlijk consult 0909-0804.