Aanbod voor gezinnen, ouders/verzorgers en professionals

December/ Januari Engelendagen (Iedere vrijdag 14dec t/m 25jan)

10.00 – 11.00 uur  Angelhealing  groepsgewijs €20,- pp

11.30 – 12.30 uur Activate your angel wings groepsgewijs €20,- pp

15.00 – 16.00 uur Angelhealing individueel €50,- pp

17.00 – 18.00 uur: Reading with Angels 10,- pp per consult van 10/15 min.

Vrijdag 14 dec/ 11 jan./ 25 jan.: 20.00-21.30 uur Angellight Event HSP Special Groepsgewijs €50,- pp

 


Begrip voor gezin

Wilt u het opstandige of juist stille gedrag van uw zoon/ dochter beter leren begrijpen? Of heerst er een andere strijd of probleem binnen het gezin? Laten we dan een gratis eerste afspraak plannen zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor u kan betekenen. Mogelijk weet ik wat er speelt bij uw kind door mijn Heldervoelen, Helderweten en Helderzien.

U kunt mij inschakelen bij kleine of grote gezinsproblemen.

 

Slaaptraining

Heeft u er ook zo genoeg van dat uw baby/kind maar niet wil gaan slapen? Ik heb mogelijk de oplossing!

 

Huis/ kamer Spiritueel reinigen:

Mocht u het gevoel hebben dat er meer bij u in huis is dan wat het blote oog kan zien, wie weet kan ik u ervan af helpen…

 

Gastles/ Party-time special

Wilt u iets speciaals bij een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of op educatief gebied leerlingen wat leren?  Laat mij een gastles geven over * Energetische Behandelingen & Co.

Voor € 100,- in totaal voor 2 uur maak ik er iets geweldigs van met edelstenen, tarot, handlezen, pendelen en natuurlijk de Energetische Behandeling zelf voor wie wil.

* Een energetische behandeling is te vergelijken met de prullenbak van de computer. Deze moet ook af en toe geleegd worden omdat de computer anders traag of onrustig wordt. Zo werkt het ook bij de mens. Wij hebben af en toe ook een prullenbak te legen omdat de prullenbak anders overstroomt en de prullen door je hele hoofd gaan waardoor je niet altijd helder denkt.

Je denksysteem objectief leren gebruiken?

Dan is de training Denkvrienden wat voor jou. Of wil je meer weten over wat er in het kinderkoppie omgaat? Dit kan ook. Maak dan kennis met de denkvrienden; het denksysteem van de mens!

Net als dat we botten, spieren en organen hebben voor de lichamelijke ontwikkeling, is er ook een systeem dat zorgt voor het denken, voelen, inzicht, observatievermogen, hoop, verlangen, vertrouwen, enz. Ik noem ze de denkvrienden; Simon Schuldig, Vella Voorspella, Vincent voeldenker, Belle Blaas, Annika Anders, Zonnie Zwartkijker.  Deze denkvrienden hebben een groot nut in het systeem van de mens. Helaas worden de denkvrienden vaak als lastig bestempeld, soms zelfs onderdrukt door medicatie. Terwijl het zo belangrijk is om in goed contact te staan met je denkvermogen en in je eigen kracht te komen. Denkvrienden is de kinderversie van de 6 karakterstructuren. Maar voor volwassenen is dit ook een leuke en nieuwe kijk op je eigen gedachten. Dit is zeker een aanrader voor jong en oud!


Denkvrienden – Training / cursus voor professionals

Wilt u nog beter met de kinderen in contact staan om gedragsproblemen voor te zijn? Wilt u meer over het menselijk denksysteem weten. Dan kom ik hier graag wat over vertellen.

Wanneer en waar?

  • Studiedag op de werkplek
    Tijd: 9.00 uur – 14.00 uur

Training Denkvrienden aan leerlingen op de eigen school.

Maak kennis met je 6 denkvrienden. Ze zitten denkbeeldig in je hele lijf en zorgen dat je verstand, gevoel, inzicht, hoop, verlangen en vertrouwen op peil blijft. Zij zorgen voor de balans tussen verstand, gevoel, inzicht in jezelf en anderen, inzicht in situaties en nog veel meer.

Gaat het mis? Dan begint de desbetreffende denkvriend in je te schreeuwen. Dit is het moment waarop jij je bijvoorbeeld onzeker en niet op je gemak  voelt.  Welke denkvriend schreeuwt bij jou om aandacht?

Doe mee met het zeer afwisselende en leuke programma van objectief leren denken. We doen spelletjes, rollenspelen, simpele knutselactiviteiten in combinatie met de desbetreffende denkvriend en we leren om te gaan met eventuele tegenslagen. Na afloop heb je inzicht in jouw eigen denken, gevoel en heb je inzicht in, waar jouw negatief denken soms mis gaat. Bij de een is dit anders dan bij de ander.

 

Begeleiding op school:

Ondervindt u bij u op school onrust in groepen? Of heeft u leerlingen die zich niet goed kunnen settelen in de groep en/ of op school. Is er agressie, verdriet, angst bij leerlingen aanwezig? Wordt er gepest? Leerkrachten die tegen burn-out aan lopen? Ouders die zich geen raad weten?
Ik begeleid u hier doorheen..

Mijn aanbod/ uw keuze – mogelijkheden:
• Observaties in groepen of observaties van kinderen; D.m.v. mijn grote intuïtieve vermogen (helderzien ,  heldervoelen , helderweten) in combinatie met mijn grote kennis van het denksysteem van de mens (Archetypen/ karakterstructuren/ denkvrienden) kan ik een aardig eind komen met ervaren waar de oorzaak van een probleem ligt.
• Ik ga aan de slag met leerlingen die iets nodig hebben op het gebied van coaching, meditatie, rust en in overleg een combinatie met Energetische Behandelingen. Dit is een enorm prettige manier om snel door trauma’s, verdriet, angst, agressie heen te gaan.
• Begeleiding voor leerkrachten. Waar ligt het probleem. We stellen samen een programma op.
• Energetische behandelingen en coaching voor onderwijspersoneel, op school of in mijn praktijk.
• Ouders/ verzorgers van kinderen zijn ook welkom bij mij voor Energetische Behandelingen en Coaching.