Even voorstellen

Ik ben Desiree Bouman en ben Coach, Therapeut en Eigenaresse van Praktijk Wonderrijk, aan Sonnedach 1 te Westervoort. Ik werk in eerste instantie met kinderen en/ of hun gezin en familie, maar ik ben me ook meer gaan richten op volwassenen die bijvoorbeeld veel Fysieke pijn ervaren of Mentaal vastlopen. Maar ook voor innerlijke rust en ontspanning bent u op het juiste adres. Mijn liefdevolle consulten en sessies zijn groots. Ik ben gespecialiseerd in gedachtepatronen en gedrag van de mens. Voeg deze grote kennis en ervaring samen met mijn zeer grote intuïtie in combinatie met bijscholing en u kunt echt wonderen verwachten. Ik nodig u uit om te komen ervaren waar uw talenten (wonderen) liggen.

Van oorsprong kom ik uit het onderwijs, maar binnen het onderwijssysteem kwam ik geregeld tegen dat leerkrachten tegen bepaald gedrag van leerlingen aan lopen. Daarom ben ik me gaan omscholen in het gedrag van de mens en ik ben verschillende HBO studies gaan volgen in combinatie met eigen onderzoek. Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik mijn eigen praktijk heb opgestart met de functies Holistisch Therapeut, Gezinstherapeut en Coach.

PRAKTIJK WONDERRIJK IN SAMENWERKING MET…

Praktijk Wonderrijk is al bijzonder op zich, maar daarnaast werk ik ook samen met andere talenten en goed lopende bedrijven!

Dit zijn:

  • Mijn Office Manager Sjoukje Eijbersen is mijn rechterhand binnen Praktijk Wonderrijk. Zij heeft naast een groot talent voor creativiteit ook veel verstand van computers. Combineer Creativiteit en Computers en je krijgt geweldige resultaten! Dus kom ik er zelf niet uit, dan vraag ik haar voor hulp. Bijvoorbeeld bij mijn eigen ontworpen Methode Denkvrienden die in ontwikkeling blijft. Er zijn boeken en meditaties op het gebied van Denkvrienden in ontwikkeling. Creativiteit kan Sjoukje ook kwijt in haar eigen website: www.magical-dreambeads.nl.  De prachtigste sierraden met edelstenen kunt u bestellen en ik kan ze met energie instralen: Bijvoorbeeld op het gebied van liefde en bescherming, mocht u hier meer informatie over willen kan dit via mij via 06-36049963 of mail info@praktijk-wonderrijk.nl
  • Tal van geweldige Coaches/ Trainers vanuit ZoMa Holistisch Centrum. We hebben ieder stuk voor stuk onze eigen kwaliteiten die zeer gewaardeerd worden door onze cliënten. Maar we waarderen elkaar ook. Waar nodig werken we samen, leren we van elkaar, helpen elkaar en laten door dit bijzondere contact onze gaven overstijgen. Maar we hebben ook apart onze eigen praktijk.
  • De eigenaresse van ZoMa-Opleidingen en het pand aan Sonnedach 1, heeft een groot aandeel in ons ontwikkelingsproces. Alle Coaches/ trainers hebben de HBO- Opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd aan ZoMa, volgen deze opleiding nog of gaan deze opleiding nog volgen.
  • Goed lopend bedrijf LR. Hier ben ik ook in training met een heel team samen. LR is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich bezig houdt met Natuurlijke Producten met pure Aloe Vera en andere natuurlijke bestanddelen. LR-Producten kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld het afvallen. Maar ook oor, keel, holte ontstekingen zijn zo opgelost door gebruik van de producten van LR. Ook voor huidproblemen zijn oplossingen. Net als producten voor de darmen en producten voor mensen die veel prikkels oppikken. Deze producten kunnen naast medicatie gebruikt worden, maar ze werken zo ontzettend goed dat het zelfs mogelijk is dat er misschien minder medicatie nodig is in de toekomst. Ter duidelijk voorbeeld: Een bekende had zich gesneden met een schilmesje. Daar heb ik 1 keer mijn product op gespoten en twee uur later had ze nog maar nauwelijks ergens last van. Zo goed werken deze producten! Beginnende oorontsteking? Spuit een paar keer in je oren en de oorontsteking wordt voorkomen. Ik spreek volledig vanuit eigen ervaring met de producten en ik ben niet snel overtuigd van een merk, maar dit is zeker goed spul. Voor meer informatie bel of mail met Praktijk Wonderrijk voor een afspraak. Dan kunnen we samen kijken welk product het beste voor u werkt.

Voordat ik me inschreef bij de KvK was het natuurlijk heel belangrijk dat ik een naam had voor mijn Praktijk met een mooi logo erbij. Zo ontstonden de naam en het logo:

NAAM:

Praktijk Wonderrijk kwam ineens in mij op en ik wist gelijk dat deze naam bij mij en mijn praktijk zou gaan passen. Als een kind namelijk geboren wordt, wordt er vaak door iedereen gezegd dat het een wonder is. Het hele proces, van schijnbaar niets naar iets. Kortom: Het proces van een kind. Ook wordt er altijd gezegd als je kinderen hebt: “Wat een rijkdom.” Daarnaast is een kind zelf ook rijk aan wonderen (capaciteiten, talenten, interesses, ideeën, en gevoelens). Maar ook als je volwassen bent mag er best wel eens terug gekeken worden naar jouw geboorte. Ook jij bent nog steeds een Wonder!
Praktijk Wonderrijk draagt als zelfstandige onderneming bij aan deze rijkdom, de wonderen in het kind en in volwassene en daarna het vervolgproces (na de geboorte) van iets naar veel meer.

LOGO:
Achter het logo van de Praktijk Wonderrijk zit een mooie boodschap. Kleurrijk, omdat kinderen van kleur houden. Daarnaast hebben kleuren ook betekenissen als het gaat om wie en hoe een kind is. Neem bijvoorbeeld alleen al de lievelingskleur van een kind. Dit zegt iets over het karakter en de persoonlijkheid. De waterdruppel aan het begin staat niet voor niets aan het begin. Dit staat symbool voor het begin van een proces, maar ook voor de emoties die er tijdens het proces welkom mogen zijn. De regenboog staat voor alle capaciteiten die het kind gebruikt en de weg (het proces) naar het geluk toe. De vlinder staat voor verandering en transformatie, zoals een vlinder uit zijn pop kruipt. Een kind wat gelukkig is en lekker in zijn vel zit en in staat is om alle wegen te bewandelen.